Translation revision workshop

Seminarium, Workshop

Workshopen arrangeras av seminarieserien Översättning inom forskningsområdet Språk och förmedling vid institutionen för språk och litteraturer. Alla intresserade är välkomna!

This work-shop received financial support from the Royal Swedish Academy of Letters, History and Antiquities.

Abstract:
During the workshop the participants will learn more about the revision process through practical exercises.

Bionotis:
Alexander Künzli is Professor of translation studies at the Faculty of Translation and Interpreting of the University of Geneva. He is also Head of the German Unit and President of the Ethics Committee. He teaches translation, translation revision and research methodology. His main research interests are translation revision, audiovisual translation and the translation of August Strindberg. He is Editor-in-Chief of the translation studies journal Parallèles (www.paralleles.unige.ch). E-mail: alexander.kuenzli@unige.ch. Website: http://www.unige.ch/fti

Languages:
English and Swedish

Föreläsare: Professor Alexander Künzli, University of Geneva

Datum: 2017-03-21

Kategorier: Språk, Forskning, Humaniora

Arrangör: institutionen för språk och litteraturer

Plats: Humanisten, Renströmsgatan 6
G412