Hjalmar Fors: "Bland troll, alkemister och ämbetsmän"

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet:

Hjalmar Fors: "Bland troll, alkemister och ämbetsmän".

Hjalmar Fors, Enheten för medicinens historia och kulturarv, Karolinska Institutet, håller ett seminarium med rubriken "Bland troll, alkemister och ämbetsmän: En presentation av min bok Limits of Matter: Chemistry, Mining and Enlightenment (University of Chicago Press, 2015)".

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet är ett samarrangemang mellan Avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle vid Chalmers och institutionen för litteratur, idéhistoria och religion vid Göteborgs universitet.

Seminarieansvariga är Gustav Holmberg (GU), gustav.holmberg@lir.gu.se, och Per Lundin (Chalmers), per.lundin@chalmers.se.

Datum: 2017-09-14

Kategorier: Idéhistoria

Plats: Vera Sandbergs Allé 8: Chalmers tekniska högskola, Avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle, institutionen för teknikens ekonomi och organisation, seminarierum 2356.

Kontaktperson: Gustav Holmberg

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2011-09-14