Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet:

Daniel Normark & Ingemar Pettersson: "Mastering Beer Flavor: Sensory Analysis at Stockholm Brewery 1889-1964".

Daniel Normark & Ingemar Pettersson, Uppsala STS, Uppsala universitet, presenterar texten "Mastering Beer Flavor: Sensory Analysis at Stockholm Brewery
1889-1964".

Text kan rekvireras från författarna en vecka i förväg, kontakta ingemar.pettersson@ekhist.uu.se.

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet är ett samarrangemang mellan Avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle vid Chalmers och institutionen för litteratur, idéhistoria och religion vid Göteborgs universitet.

Seminarieansvariga är Gustav Holmberg (GU), gustav.holmberg@lir.gu.se, och Per Lundin (Chalmers), per.lundin@chalmers.se.

Datum: 2017-10-26

Kategorier: Idéhistoria

Plats: Vera Sandbergs Allé 8: Chalmers tekniska högskola, Avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle, institutionen för teknikens ekonomi och organisation, seminarierum 2356.

Kontaktperson: Gustav Holmberg

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2011-09-14