Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Daniel Normark & Ingemar Pettersson: "Mastering Beer Flavor: Sensory Analysis at Stockholm Brewery 1889-1964"

Seminarium

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet:

Daniel Normark & Ingemar Pettersson: "Mastering Beer Flavor: Sensory Analysis at Stockholm Brewery 1889-1964".

Daniel Normark & Ingemar Pettersson, Uppsala STS, Uppsala universitet, presenterar texten "Mastering Beer Flavor: Sensory Analysis at Stockholm Brewery
1889-1964".

Text kan rekvireras från författarna en vecka i förväg, kontakta ingemar.pettersson@ekhist.uu.se.

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet är ett samarrangemang mellan Avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle vid Chalmers och institutionen för litteratur, idéhistoria och religion vid Göteborgs universitet.

Seminarieansvariga är Gustav Holmberg (GU), gustav.holmberg@lir.gu.se, och Per Lundin (Chalmers), per.lundin@chalmers.se.

Datum: 2017-10-26

Tid: 15:15 - 17:00

Kategorier: Idéhistoria

Plats: Vera Sandbergs Allé 8: Chalmers tekniska högskola, Avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle, institutionen för teknikens ekonomi och organisation, seminarierum 2356.

Kontaktperson: Gustav Holmberg

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2011-09-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?