Rök Runestone Revisited

Forskarseminarium, Seminarium

Seminariet arrangeras av nätverket Språk och rumslighet och ingår i forskningsområdet Språk i samhällskontext vid institutionen för språk och litteraturer. Alla intresserade är välkomna!

Per Holmberg (institutionen för svenska språket) presenterar sitt projekt "Rök Runestone Revisited" (Vetenskapsrådet 2017-2019). Projektets fyra planerade delstudier undersöker olika dimensioner av språk och rumslighet: 1) Deconstructing the Rök - Ravenna connection; 2) Meeting point for mission?; 3) Labyrinths of riddles; samt 4) Reading runes by the roads.

Projektbeskrivning bifogas (nedan).

Meddela gärna Per.Holmberg@svenska.gu.se senast dagen innan om du vill ha en lunchmacka.

Föreläsare: Per Holmberg, institutionen för svenska språket, GU

Datum: 2017-02-21

Kategorier: Humaniora, Språk, Forskning

Arrangör: institutionen för språk och litteraturer