Just in CASE

Seminarium

Seminarium med projektet CASE (Competencies for a sustainable socio-economic development)som betonar nya tvärvetenskapliga metoder för undervisning och lärande samt en hållbar företagarutbildning.

Projektet CASE (Competencies for a sustainable socio-economic development) bjuder in till en eftermiddag för att diskutera goda exempel på samarbeten mellan universitet, företag och studenter. CASE betonar nya tvärvetenskapliga metoder för undervisning och lärande samt en hållbar företagarutbildning.

Kom och diskutera projektet och ta del av verktyg som företag kan använda för analys av sitt eget arbete med hållbar utveckling.

Datum: 2017-06-21

Kategorier: Hållbar utveckling