SLUTA SKJUTA UPP

Workshop

Skjuter du på saker som du egentligen borde ta itu med? Ägnar du tid åt att städa, surfa eller ringa kompisar istället för att plugga till tentan?

Att skjuta på sådant som känns trist och jobbigt är något vi alla ägnar oss åt ibland. Går uppskjutandebeteendet ut över ditt skolarbete kan det vara väl värt att göra något åt det. Lär dig att känna igen ditt beteende och ta första steget mot en förändring.

Föreläsningen arrangeras för studenter på Humanistiska fakulteten, men även övriga studenter vid GU är välkomna. Övriga i mån av plats. Ingen föranmälan krävs.

För mer information om Akademihälsan samt fler workshops och föreläsningar de erbjuder för studenter vid Göteborgs universitet se www.akademihalsan.se

Föreläsare: PTP-psykolog Camilla Johansson från Akademihälsan

Datum: 2017-10-24