Dialogmöte för medarbetare och studenter: Utvecklingsplan Näckrosen 2016-2030

Nyhet: 2017-03-15

Hur utvecklas universitetet inom området kring Näckrosdammen? Hur skapar universitetet en socialt hållbar kunskapsmiljö för framtiden? Hur bygger vi det nya cityuniversitetet?

Göteborgs universitet och Akademiska Hus har sammanställt en plan för den fysiska utvecklingen av universitetets kunskapsmiljöer, i Näckrosenområdet, vid Renströmsparken. Utvecklingsplanen beskriver hur universitetet kan utvecklas med respekt för områdets natur- och kulturvärden. Fokus ligger på att skapa en socialt hållbar kunskapsmiljö för framtiden. Nu vill vi gärna presentera den för medarbetare och studenter.

Medarbetare och studenter
Tid: Torsdag 23 mars klockan 16.00–17.30
Plats: Gamla Hovrätten, sal T302

Varmt välkomna till dialogmöte!

Johan Öberg, projektledare Projekt Campus Näckrosen
Mårten Tiselius, chef Fastighetsstrategi, Fastighetsenheten

Artikeln publicerades först på: medarbetarportalen.gu.se

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2015-08-17