Kom och fira Världsfilosofidagen

Nyhet: 2017-11-10

Entrén till institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori (FLoV)

Kom och fira Världsfilosofidagen med oss på institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori. Två av våra forskare kommer att berätta om filosofi som begreppslig ingenjörskonst och om metafysik. Alla är välkomna!

Du får höra John Eriksson, docent i praktisk filosofi, prata om filosofi som begreppslig ingenjörskonst.
Temat för Anna-Sofia Maurin, professor i teorietisk filosofi, är metafysik och (annan) vetenskap.

Världsfilosofidagen instiftades av UNESCO och firas världen över den tredje torsdagen i november.

Föredragen hålls på svenska. Ingen akademisk kvart. Vi börjar kl 17.00. Du behöver inte föranmäla dig. Varmt välkommen!

Datum: 16 november

Plats: Olof Wijksgatan 6, sal T 219

Artikeln publicerades först på: flov.gu.se

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2015-08-17