Stipendier

Stipendier och bidrag för verksamma vid GU

För studerande, forskare, lärare m fl verksamma vid Göteborgs universitet finns många stipendier och bidrag att söka. En del stipendier handläggs centralt med beslut av speciellt utsedda nämnder, några bidrag administreras av respektive kansli med beslut av fakultetsstyrelserna och vissa hanteras helt och hållet av en institution.

Filosofiska fakultetens stipendier och bidrag

Filosofiska fakulteternas stipendier och bidrag för studerande, forskarstuderande, lärare m.fl. verksamma inom det "filosofiska fakultetsområdet" det vill säga idag den Humanistiska fakulteten.

Romerskt mynt, Foto: Göran Olofsson
Sidansvarig: Thomas Melin|Sidan uppdaterades: 2016-12-05