Vi söker nya Instagram-talanger för vårterminen

Nyhet: 2017-01-28

Vi söker nya instagramtalanger

Göteborgs universitets Instagramkonto är ett av våra mest populära sociala medier. Nu söker vi två nya studenter för att under vårterminen sköta kontot och kommunicera med vår följarskara.

Vårt Instagramkonto (@universityofgothenburg) sköts främst av våra digitala ambassadörer för att återspegla vardagen som student i Göteborg. Som Instagram-ambassadör skapar du innehåll samt svarar på eventuella frågor från följare. Till din hjälp får du förslag på innehåll och en kontaktperson på universitetets kommunikationsenhet.

• Du är en van användare av Instagram
  • Du är student på GU
  • Du är kreativ och tycker det är roligt att knäppa bra bilder och göra korta underhållande videoklipp
  • Du tycker det är roligt att plugga på universitet och vill dela med dig av din upplevelse
  • Du har bra fingertoppskänsla och kan avgöra vad som är lämpligt att kommunicera
  • Du har lätt för att komma med egen input och ta egna initiativ
  • Du är utåtriktad och har inga problem med att stå i fokus
  • Du behöver tillgång till en egen smartphone

Omfattning

Kontot kommer skötas utav 3 studenter löpande. Uppdraget gäller terminen ut och möjlighet finns att förlänga under nästa termin. Det förväntas att du ska lägga upp ca 5 postningar i veckan under terminens gång.

Kompensation

Vi letar främst efter personer som ser detta som en kul grej och som gärna vill vara universitetets ansikte utåt. Kompensationen består av en fast ersättning på 800 SEK per månad + 12% semesterersättning.

Du kommer även bli inbjuden i vårt studentambassadörsnätverk där fler uppdrag kommer finnas tillgängliga.

Intresserad? SÖK!

Låter detta som en kul grej som du vill göra? Maila då följande information till socialamedier@adm.gu.se. OBS! Märk mailet med namn och text enligt följande exempel ”Martin Elisson Instagramtalang”

• Namn och ålder
  • Vad du pluggar på GU
  • Kort motivering varför vi ska välja dig.

För att kunna göra en rättvis bedömning vill vi även ha ett smakprov på dina kvalifikationer. Därför vill vi att du bifogar två bilder tagna av dig som kan knytas till temat ”Du vet att du är student på GU när…”

Lycka till!

Vi vill gärna ha din ansökan senast den 10 februari 2017.

Artikeln publicerades först på: studentportal.gu.se

Sidansvarig: Eva Englund|Sidan uppdaterades: 2009-01-10