Vill du bli mentorskoordinator?

Nyhet: 2017-01-20

Mentorsverksamheten på FLoV söker en eller två nya mentorskoordinator med start våren 2017.

En mentorskoordinator är ansvarig för att styra mentorsverksamheten på institutionen. Detta innebär ansvar för att rekrytera mentorer och adepter, organisationen av verksamhetens utbildningsdagar, diplomering av mentorer, återkoppling gentemot institutionen och inom verksamheten och dylikt. En beskrivning av koordinatorns roll finns i verksamhetsplanen på webben.
Att ha varit mentorskoordinator är en god merit för ett CV. Ersättning utgår per arbetad timme i överenskommelse med institutionen.

Vi ser helst att du som söker: • Är behörig mentor – och får med fördel vara eller ha varit mentor tidigare • Kan vara verksam under en längre tid – mer än en termin är ett krav, men längre tid än så är ett plus • Känner till hur mentorsverksamheten fungerar • Är driven och engagerad i att fortsätta utveckla och förbättra mentorsverksamheten.

Skicka ett personligt brev där du skriver varför du är intresserad av positionen och meritförteckning (exempelvis kort CV eller något annat dokument du bedömer vara likvärdigt relevant) till mentor@flov.gu.se. Vi ordnar sedan en introduktionsträff för den/de som antagits. Tidpunkt enligt överenskommelse.

Frågor om uppdraget hänvisas till nuvarande koordinatorer Anders Härdh och Gabriel Nyberg via mentor@flov.gu.se

Sista ansökningsdatum: 10 februari
Tillsättning av tjänst sker löpande efter 2017-02-01.

Läs om Mentorsverksamhet vid Humanistiska fakulteten

Artikeln publicerades först på: flov.gu.se

Sidansvarig: Eva Englund|Sidan uppdaterades: 2009-01-10