Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Frihet med fristående kurser


Vill du sätta ihop din egen utbildning (kandidat eller master) eller läsa en eller ett par kurser för att bredda din kompetens?

Vi erbjuder en mängd ämnen, som filosofi, allmän språkvetenskap, idéhistoria, litteraturvetenskap, historia och genusvetenskap.

För dig som är språkintresserad finns ett 15-tal språk att välja mellan, till exempel svenska, engelska, ryska eller arabiska.

Vi erbjuder även ett antal program på både grundnivå (kandidat) och avancerad nivå (magister/master). Samtliga program startar på hösten.

Praktiktermin

Är du nästan klar med din kandidat? Har du minst 150 hp kan du söka vår nya kurs Kvalificerad arbetspraktik med humanistisk inriktning och få en inblick i ditt kommande arbetsliv.

Vi vägleder dig

Du kan alltid boka en tid hos någon av våra studievägledare för att bolla idéer om hur just din utbildning kan se ut. Det kan handla om hur många poäng du behöver i en examen inom dina ämnen, vilka kurser du kan kombinera och när kurserna ges.

Välkommen med din ansökan

Välkommen att söka  kurser och program. Ansök senast 15 okober för studier på våren eller senast 15 april för studier till hösten.

 

Kontaktinformation

Gunilla Johnander Parlenvi, Utbildningshandläggare

Box 200, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Renströmsgatan 6

Telefon:
031-786 1090

Sidansvarig: Gunilla Johnander Parlenvi|Sidan uppdaterades: 2015-03-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?