Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Starta eller stoppa snurran

Med blick för det mänskliga

De kan vara stora som små. Smala eller breda. Komplexa och ibland rentav obekväma. Det spelar ingen roll. Humanistiska fakulteten är platsen för de viktiga frågorna. Här utforskar du verkligheten och de fotspår vi människor lämnar efter oss. Språk, texter, musik, åsikter, vårt sätt att tänka och hur vi ser på världen vi lever i. Här får du intressera dig för det du själv tycker är viktigt.

Ämnesområdena inom humaniora är många och valfriheten är stor. På Humanistiska fakulteten kan du välja att sätta ihop din egen utbildning av fristående kurser eller läsa något av våra utbildningsprogram. Hur djupt du vill undersöka dina frågor bestämmer du själv. En del väljer att gå vidare för att forska, andra går ut i arbetslivet. Humanister blir allt mer attraktiva på arbetsmarknaden och hittar nya roller i samhället.

 

 

Sidansvarig: Eva Englund|Sidan uppdaterades: 2020-02-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?