Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Högre seminariet: Forskningskommunikation - hur funkar det och varför är det viktigt?

Högre seminarium

Forskningskommunikation - hur funkar det och varför är det viktigt?

Johanna Hillgren, kommunikatör på Humanistiska fakulteten, Elin Widfeldt, kommunikatör på institutionen för litteratur, idéhistoria och religion, och Annika Koldenius, kommunikatör på kommunikationsenheten.

Annika Koldenius inleder klockan 15.15 med att prata om Wikipedia: Vad är det? Hur funkar det? Varför ska forskare vara där? Hur arbetar Göteborgs universitet med Wikipedia i dag, och vilket stöd kan forskare få när det gäller Wikipedia?

Därefter pratar Johanna Hillgren och Elin Widfeldt om forskningskommunikation vid Humanistiska fakulteten och institutionen för litteratur, idéhistoria och religion. Hur ser det dagliga arbetet ut? Hur kan jag som forskare nå ut bättre och samverka mer? Vad händer efter att ett pressmeddelande är skickat? Varför ska jag över huvud taget ägna mig åt forskningskommunikation?

Ordförande: Cecilia Rosengren.

The seminar will be held in Swedish.

På Högre seminariet möts doktorander och seniora forskare för idéutbyte och perspektiv utöver ämnesgränserna.

Datum: 2017-09-20

Tid: 15:15 - 17:00

Kategorier: Humaniora

Plats: Humanisten, Renströmsgatan 6
E322

Kontaktperson: Håkan Möller

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2011-09-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?