PLUGGA OCH MÅ BRA - OM STRESS

Föreläsning

Många studenter känner sig stressade eller ångestfyllda inför sina studier. Den höga takten på universitetet i kombination med egna prestationskrav gör att många har svårt att hitta balansen mellan studier och vila. Vissa studenter pluggar hela tiden och ger sig aldrig vila, vilket kan leda till negativa konsekvenser för såväl studieresultat som hälsa.

I föreläsningen får du hjälp att hitta ett mer fungerande förhållningssätt i studierna och verktyg för att hantera stress.

Föreläsningen arrangeras för studenter på Humanistiska fakulteten, men även övriga studenter vid GU är välkomna. Övriga i mån av plats. Ingen föranmälan krävs.

För mer information om Akademihälsan och fler workshops och föreläsningar de erbjuder för studenter vid Göteborgs universitet se www.akademihalsan.se

Datum: 2018-04-10

Kategorier: Humaniora