Stefan Arvidsson: "Modern mytologi och mytisk politik"

Seminarium

Varmt välkomna till årets första seminarium i Cassirer-sällskapets regi, det första i en serie på temat politisk myt som är tänkt att löpa under våren och eventuellt fortsätta in på hösten.

Vår gäst för dagen är Stefan Arvidsson, professor i religionsvetenskap vid Linnéuniversitetet, som utifrån rubriken "Modern mytologi och mytisk politik" kommer tala om sin pågående forskning.

Nästföljande två seminarier för Cassirer-sällskapet är den 12 mars (Hjalmar Falk, Göteborgs universitet) och den 9 april (Adam Kjellgren, Stockholms universitet) på samma klockslag. Notera datumen redan nu, så återkommer vi med detaljer efterhand!

Datum: 2019-02-26

Kategorier: Humaniora