Öppen föreläsning med biskop emeritus Munib Younan

Föreläsning

Den 20 mars gästas Göteborgs universitet av Munib Younan, biskop emeritus för den evangelisk-lutherska kyrkan i Jordanien och det Heliga landet som ger en föreläsning i LIR:s regi.

Föreläsningen är öppen för alla och har rubriken Bishop for a small Lutheran church in Jerusalem - President of Lutheran World Federation together with Pope Francis for justice and peace.

Munib Younan, biskop emeritus for the Lutheran Church in Jordan and the Holy Land (ELCJHL) and former President of the Lutheran World Federation (LWF) reflects on his experiences of ecumenical and inter-religious cooperation.

Datum: 2019-03-20

Kategorier: Religion