Fröbytardag/Seedfestival

Fröbytardag på Humanisten!

Kl. 15.15-15.45 (H423):
Lauren LaFauci, "Herbaria 3.0: A Citizen Humanities Project at the Plant-Human Interface" (Lauren LaFauci, biträdande lektor på Tema Genus, Linköpings universitet), Lauren will introduce the collaborative environmental humanities project, Herbaria 3.0, which explores how humans imagine, experience, and narrate their relationships with plants. Initiated as a website (https://herbaria3.org)) for the collection, sharing, and archiving of human-plant stories, Herbaria 3.0 also uses social media and "in real life" events to re-engage and re-animate our human connections to plants. This presentation will talk about the project's "herbaria" metaphor, discuss some of our group's goals (and challenges), and suggest some of its future research potential.

Kl. 15.45-16.15 (H423):
Camilla Brudin Borg: "Fröpolitik"
Rikard Wingård: #Skogsträdgårdar. Odla med naturen som förebild"

16.15-18.00 (Fiket, Språkskrapan plan 4):
Fröbytarevent: Vi byter fröer och sticklingar med varandra! Vegansk fika med hemgjord ost.

Arrangeras av Ekoseminariet på LIR, Göteborgs universitet

Datum: 2019-03-26