Eko-seminariet: Rut Elliot Blomqvist

Seminarium

Rut Elliot Blomqvist, SPL (The University of Gothenburg), and reader Jacob Bull, Center for Gender Research (Uppsala University).

An open seminar on the introductory chapters to Rut Elliot Blomqvist thesis that map different forms of environmentalism, discuss ideas about the role of aesthetics in political movements, and propose a combination of political ecology and literary studies as a mode of ecocritical research.

Arranged by The Eco Group at The Department of Literature, History of Ideas, and Religion and The Department of Languages and Literatures, GU.
For a copy of the seminar text: Rut Elliot Blomqvist rut.elliot.blomqvist@sprak.gu.se

(The seminar will be in English.)

Arrangeras av Ekoseminariet på LIR tillsammans med institutionen för Språk och litteraturer.

Datum: 2019-04-02

Kategorier: Humaniora