Möt framtidens språkexperter

Konferens, Föreläsning

Vill du få exempel på hur arbete med språket kan effektivisera och förbättra organisationers verksamhet? Den 3 april håller Språkkonsultprogrammet vid Göteborgs universitet en programkonferens där studenter berättar om uppdragen de har haft under sin slutpraktik.

Du får höra om klassiska brottningsmatcher med byråkratspråket i offentlig förvaltning, men också om praktiskt redaktörsarbete, om språkkonsulters roll i webbutveckling, utbildning och språkhandledning i högskola och privat sektor. Kort sagt: dagen täcker hela bredden inom språkkonsulters yrkeskompetens!

Konferensen vänder sig till dig som:
- arbetar i privat eller offentlig sektor med sådant som kommunikation, HR eller ledning och vill veta mer om vad en språkkonsult kan göra för din organisation
- har tagit emot en språkkonsultpraktikant ¿ eller kan tänka dig att göra det i framtiden
- själv är verksam som språkkonsult och vill möta dina framtida kollegor.

Även du som bara rent allmänt undrar vad en språkkonsult egentligen gör är mycket välkommen!

Praktiskt
Konferensen är helt gratis och kräver ingen föranmälan. Det är möjligt att delta under hela dagen eller bara under vissa pass.

Datum: 3 april 2019
Tid: 10.00–16.30