Öppet informationstillfälle om studier på avancerad nivå

Möte

Är du intresserad av att studera vidare på avancerad nivå och ta en masterexamen?

Är du intresserad av att studera vidare på avancerad nivå? Vill du ta en masterexamen i exempelvis historia, filosofi, litteratur, genus, film, kultur eller språk - och jobba med detta i framtiden?

Humanistiska fakulteten håller öppen information om studier på avancerad nivå. Kom och utforska dina möjligheter att ta en masterexamen i något av våra många olika ämnen. Vi har både enstaka kurser och program och det går att kombinera våra utbildningar med praktik och utlandsstudier. Det ökar möjligheterna att få kontakt med arbetsmarknaden och att få jobbet du drömmer om efter utbildningen.

Program:
- Kurser och program på avancerade nivå
- Studenter berättar om studier på avancerad nivå
- Ämnesövergripande färdighetskurser och kurser för
breddning
- Praktik och utlandsstudier