Provföreläsning avseende anställning som universitetslektor i engelska

Föreläsning

Provföreläsning avseende anställning som universitetslektor i engelska vid institutionen för språk och litteraturer.

Provföreläsningsämnet är "Första föreläsningen på kursen VFU1: att lyfta fram värdet av forskningsanknytning i utbildningen" ("The introductory lecture to the course VFU1: Highlighting the benefits of research-oriented education").

Provföreläsningarna, som är på ca tjugo minuter per person, är öppna för alla intresserade.

Alla föreläsningarna kommer att ske i institutionens personalrum i E-korridoren på plan 4 i Humanisten.

19 mars:
13:30 Karin Axelsson
15:15 Zlatan Filipovic

20 mars:
09:00 Claes Lindskog
10:30 Maria Proitsaki

Datum: 2019-03-19

Kategorier: Språk, Humaniora

Arrangör: institutionen för språk och litteraturer

Plats: Humanisten, Lundgrensgatan 1B
SPLs personalrum (E422-426)