Outsider Theory

Föreläsning, Seminarium

Gästföreläsning (på engelska) inom forskningsområdet Språk, litteratur och kulturalitet vid institutionen för språk och litteraturer. Alla intreserade är välkomna!

Jonathan Eburne pratar om projektet och de metodologiska konsekvenserna av hans senaste bok Outsider Theory, där han studerar felaktigt, omodernt eller på annat sätt orimligt tänkande och dess roll i dagens intellektuella liv.

Mer information på den engelska versionen av evenemanget.

Föreläsare: Jonathan Eburne, Associate Professor of Comparative Literature, English, and French and Francophone Studies, Pennsylvania State University

Datum: 2019-05-07

Kategorier: Språk, Forskning, Humaniora

Arrangör: institutionen för språk och litteraturer