Tyska forskarseminariet: Martin Hansen

Seminarium, Doktorandseminarium

Forskarseminarium i tyska vid institutionen för språk och litteraturer. Alla intresserade är välkomna!

Avhandlingsframlägg ur "Gesprochenes Niederdeutsch im Sprachkontakt mit dem brasilianischen Portugiesischen" (arbetstitel)

Martin Hansen presenterar en modell för hur konstruktioner med dat gifft i en talspråkskorpus kan analyseras med variationslingvistisk utgångspunkt. Seminariets tyngdpunkt ligger på en diskussion av analysmodellen.

Den som vill ta del av utkastet i förväg kan vänligen vända sig till Martin Hansen (martin.hansen@sprak.gu.se).

Föreläsare: Martin Hansen, doktorand i tyska

Datum: 2019-06-12

Kategorier: Språk, Forskning, Lingvistik, Humaniora

Arrangör: institutionen för språk och litteraturer