Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet: Annelie Drakman om "Den glädjesökande fysikern"

Seminarium

Idéhistorikern Annelie Drakman gästar Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet för att tala om "Den glädjesökande fysikern - hur 'fun' används i självbeskrivningar av Nobelpristagare i fysik, med Richard Feynman (1965) och Donna Strickland (2018) som exempel".

Annelie Drakman, idé- och lärdomshistoria, Uppsala universitet, presenterar texten "Den glädjesökande fysikern - hur 'fun' används i självbeskrivningar av Nobelpristagare i fysik, med Richard Feynman (1965) och Donna Strickland (2018) som exempel".

Texten kan rekvireras från annelie.drakman@idehist.uu.se en vecka i förväg.

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet är ett samarrangemang mellan Avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle vid Chalmers och institutionen för litteratur, idéhistoria och religion vid Göteborgs universitet. Seminarieansvariga är Gustav Holmberg (GU), gustav.holmberg@lir.gu.se, och Per Lundin (Chalmers), per.lundin@chalmers.se.

Datum: 2019-09-12

Tid: 15:15 - 17:00

Kategorier: Idéhistoria

Plats: Humanisten,Renströmsgatan 6
H821, Språkskrapan

Kontaktperson: Gustav Holmberg

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2018-10-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?