Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet: Martin Emanuel

Seminarium

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet gästas av Martin Emanuel från Uppsala, som presenterar texten "Swedish-Soviet techno-scientific collaboration during the Cold War: The example of astrophysics and Intercosmos-16".

Martin Emanuel, ekonomisk-historiska institutionen, Uppsala universitet, presenterar texten "Swedish-Soviet techno-scientific collaboration during the Cold War: The example of astrophysics and Intercosmos-16".

Texten kan rekvireras från martin.emanuel@ekhist.uu.se en vecka i förväg.

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet är ett samarrangemang mellan Avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle vid Chalmers och institutionen för litteratur, idéhistoria och religion vid Göteborgs universitet. Seminarieansvariga är Gustav Holmberg (GU), gustav.holmberg@lir.gu.se, och Per Lundin (Chalmers), per.lundin@chalmers.se.

Datum: 2019-11-21

Kategorier: Idéhistoria

Plats: Seminarierum 2356, Avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle, institutionen för teknikens ekonomi och organisation, Chalmers tekniska högskola, Vera Sandbergs Allé 8

Kontaktperson: Gustav Holmberg