BOKMÄSSAN: Rättvisande litteratur? Normkritiska barnböcker i förskolan

Seminarium

Vilka möjligheter och utmaningar rymmer användningen av normkritisk barnlitteratur i förskolan? Vår utgångspunkt är intervjuer med förskollärare.

Deltagare: Anna Nordenstam, docent i litteraturvetenskap, och Kristina Hermansson, fil. dr i litteraturvetenskap, Göteborgs universitet.

Bokmässan 2019 pågår 26-29 september. Göteborgs universitets monter finns på entréplan, B07:74, och rymmer en rad seminarier och samtal om forskning och utbildning. Seminarierna ingår i entréavgiften.

Flera seminarier hålls av forskare från institutionen för litteratur, idéhistoria och religion, välkommen att komma och lyssna!

Datum: 2019-09-26

Kategorier: Litteraturvetenskap