BOKMÄSSAN: Det svenska romanundret kring 1850

Seminarium

Nya rön visar att svenska kvinnliga författare gjorde succé i Europa och USA på 1800-talet.

Deltagare: Åsa Arping, professor i litteraturvetenskap, och Yvonne Leffler, professor i litteraturvetenskap, Göteborgs universitet. Samtalsledare: Elin Widfeldt, kommunikatör.

Bokmässan 2019 pågår 26-29 september. Göteborgs universitets monter finns på entréplan, B07:74, och rymmer en rad seminarier och samtal om forskning och utbildning. Seminarierna ingår i entréavgiften.

Flera seminarier hålls av forskare från institutionen för litteratur, idéhistoria och religion, välkommen att komma och lyssna!

Datum: 2019-09-26

Kategorier: Litteraturvetenskap