BOKMÄSSAN: Geijerarvet - en släkthistoria om dikt och galenskap

Seminarium

Bland ättlingarna till Erik Gustaf Geijer finns namn som Agnes von Krusenstjerna och David Lagercrantz. Men i arvet varvas framgång med sinnessjukdom.

Deltagare: Lars Lönnroth, professor emeritus i litteraturvetenskap, och Eva Borgström, professor i litteraturvetenskap, Göteborgs universitet.

Bokmässan 2019 pågår 26-29 september. Göteborgs universitets monter finns på entréplan, B07:74, och rymmer en rad seminarier och samtal om forskning och utbildning. Seminarierna ingår i entréavgiften.

Flera seminarier hålls av forskare från institutionen för litteratur, idéhistoria och religion, välkommen att komma och lyssna!

Datum: 2019-09-26

Kategorier: Litteraturvetenskap