BOKMÄSSAN: Roboteacher? Digitaliseringens utmaning för skolan och lärarutbildningen

Seminarium

På universitetet utbildas framtidens lärare. Hur kan de förberedas inför den radikalt annorlunda situation som växer fram i takt med digitaliseringen?

Deltagare: Clemens Cavallin, docent i religionsvetenskap, Göteborgs universitet och Linda Höidal, produktchef på Loops Education. Samtalsledare: Fredrika Lagergren Wahlin, vicerektor för samverkan, Göteborgs universitet.

Bokmässan 2019 pågår 26-29 september. Göteborgs universitets monter finns på entréplan, B07:74, och rymmer en rad seminarier och samtal om forskning och utbildning. Seminarierna ingår i entréavgiften.

Flera seminarier hålls av forskare från institutionen för litteratur, idéhistoria och religion, välkommen att komma och lyssna!

Datum: 2019-09-27

Kategorier: Humaniora