Construction and reconstruction

Föreläsning

Fjärde delen i serien Reconstruction matters - Keynotes and conversations,hösten 2017.

Föredrag av Prof. Gabi Dolff-Bonekämper om "Construction and reconstruction", följt av ett samtal med kollegor kring temat. Välkomna!

Föreläsare: Prof. Gabi Dolff-Bonekämper, TU Berlin, holder of the 2017 Humboldt Stipend Swedish-German Programme Research Awards for Scientific Cooperation, and hosted by the research cluster Curating the City within the Centre for Critical Heritage Studies & the Department of Conservation, University of Gothenburg.

Datum: 2017-12-13

Kategorier: Tvärvetenskap

Arrangör: CCHS/CC-cluster in collaboration vid Dept. of Conservation, UGOT

Plats: Geovetarcentrum, Guldhedsgatan 5 A