Hur skriver jag en bra forskningsansökan till Riksbankens Jubileumsfond?

Seminarium

Detta seminarium är ett unikt tillfälle att skapa en uppfattning om vad som krävs för att en RJ-ansökan skall bli beviljad.

Riksbankens Jubileumsfond (RJ) är en av de viktigaste finansiärerna av svensk humanistisk och samhällsvetenskaplig forskning. Sista datum att skicka in en ansökan till årets utlysningar för program, projekt och infrastruktur för forskning är den 24 januari 2018 kl 16.00.

Det finns möjligheter att ställa frågor, både i anslutning till presentationerna och vid en avslutande frågestund.

Föreläsare: Robert Hamrén, forskningssekreterare vid RJ berättar om hur RJ arbetar, hur beredningsgrupperna och bedömningsprocessen ser ut, och vad man bör tänka på när man skriver sin ansökan.

Mats Malm, Professor i litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet som har är ordförande i RJs beredningsgrupp (Infrastruktur för forskning) ger sin bild av arbetet med att hantera ansökningar om projekt-, program- och infrastrukturstöd, och ger praktiska tips.

Datum: 2017-12-15

Kategorier: Forskning

Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1
B22-salen

Sista anmälningsdag: 2017-12-14 kl. 16:00.

Kontaktperson: Mohammed Belhaj

Antal platser: 150 (Varav 104 är bokade)

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2011-09-14