Diskussion av forskningsanslagssansökan: Språkets roll i gentrifierings- och segregeringsprocesser

Seminarium

Forskningsseminarium inom Språk och rumslighet vid institutionen för språk och litteraturer.

Johan Järlehed, Maria Löfdahl, Tommaso Milani, Helle Lykke Nielsen, Tove Rosendal

Vi kommer diskutera en projektbidragsansökan som vi ska skicka in till Riksbankens Jubileumsfond och vill gärna ha konstruktiva synpunkter för att vässa den ytterligare.
Vill du vara med och läsa ansökan, kontakta Johan Järlehed så får du texten per mejl.

Ta gärna med en lunchmacka!

Datum: 2018-01-16

Kategorier: Humaniora, Forskning

Arrangör: institutionen för språk och litteraturer

Plats: Humanisten, Renströmsgatan 6