Engelska forskarseminariet: Ron Paul och Britta Olinder

Föreläsning, Seminarium

Forskarseminarium i engelska vid institutionen för språk och litteraturer. Alla intresserade är välkomna!

The WIP Seminar in English kicks off the autumn 2018 seminar series with two speakers:

Ron Paul will be speaking on "I'm writing about strange people, people on the edge, people that society doesn't like much": the precariat in the work of Agnes Owens

Britta Olinder will be speaking on an article entitled 'Performing the Urban: Québec City as the Centre of a Canadian Waste Land

The papers will be pre-circulated before the seminar for those on the mailing list; if you need a copy or would like to be added to the mailing list, please contact Marius Hentea (marius.hentea@sprak.gu.se)

Föreläsare: Ron Paul och Britta Olinder

Datum: 2018-09-19

Kategorier: Humaniora, Språk, Forskning

Arrangör: institutionen för språk och litteraturer

Plats: Humanisten, Lundgrensgatan 1B C363

Kontaktperson: Marius Hentea