Invigningen av Humanisten skjuts upp

Nyhet: 2020-03-24

Med anledning av det nya coronaviruset skjuts invigningen av nya Humanisten upp. Förhoppningen är att den officiella invigningen av Humanistiska fakultetens nya byggnad ska kunna ske till hösten.

– Det är naturligtvis tråkigt, men vi gör detta som en nödvändig försiktighetsåtgärd för att bidra till att minska smittspridningen, säger Pauli Kortteinen, vicedekan på Humanistiska fakulteten.

Invigningen skulle ha ägt rum 24 april med medverkande som Åsa Wikforss, Sissela Kyle, Jörgen Kyle och Meriç Algün. Det finns ännu inget nytt datum för invigningen.

Nya Humanisten stod klar i december 2019.

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2015-08-17