Lediga anställningar

Ansökningar till lediga anställningar på Göteborgs universitet görs on line genom Sökandeportalen.

Till Sökandeportalen

Humanistiska fakultetsstyrelsens lärarförslagsnämnd

Vid Humanistiska fakulteten är det lärarförslagsnämnden (LFN) som bereder ärenden som rör läraranställningar vilka fordrar vetenskaplig kompetens.

Handlingar tillhörande rekryteringsärenden/anställningar registreras i ett system som administreras av institution. Önskar du ta del av handlingar eller har frågor kring beredningsprocessen kan du vända dig direkt till institution.

Information om lärarförslagsnämnden och kontaktuppgifter till institutionerna hittar du under lärarförslagsnämnden på fakultetens sidor i Medarbetarportalen.

Humanistiska fakultetens lärarförslagsnämnd (Medarbetarportalen)

Anvisningar för ansökan om anställning som professor eller annan vetenskapligt kompetent lärare än professor (meritportföljer) hittar du under styrdokument på fakultetens sidor i Medarbetarportalen.

Styrdokument (Medarbetarportalen)

Sidansvarig: Eva Englund|Sidan uppdaterades: 2018-11-20