Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskarnätverk

Medeltidskommittén

Medeltidskommitténs verksamhet består av att ge den senaste forskningen om medeltiden en plattform. Medeltidskommittén bedriver ingen egen forskning men kommitténs styrgrupp arbetar aktivt för att underlätta spridningen av andra forskares resultat. Detta görs i form av arrangemang av temadagar, seminarier och symposier.

Medeltidskommitténs webbsida

Tidigmoderna seminariet

Tidigmoderna seminar är ett mångvetenskapligt och fakultetsgemensamt forum för forskare som på olika sätt studerar perioden från renässans till upplysning, men välkomnar alla som är intresserade av den tid som har kommit att kallas den tidigmoderna (ca 1400-1800).

Tidigmoderna seminariets webbsida

VitKrit

Ett seminarium för dekolonialitet inom humaniora och konst, vars övergripande syfte är att utgöra ett forum för humanvetenskaplig och konstnärlig forskning vid Göteborgs universitet som sätter dekolonialitet i fokus för sitt kunskapsintresse.

VitKrits webbsida

 

Sidansvarig: Eva Englund|Sidan uppdaterades: 2019-02-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?