Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Publikationer

Publicerad forskning från Göteborgs universitet finns samlade i två sökbara databaser som tillhandahålls av Universitetsbiblioteket:

GUP - Göteborgs Universitets Publikationer

Databasen innehåller referenser till allt material som publicerats av författare verksamma vid Göteborgs universitet. Sökning kan göras på titlar, institutioner, utgivningsår, författare m.m.

Sök i GUP

GUPEA - Göteborgs Universitets Publikationer - E-publicering och E-arkiv


En databas för elektronisk publicering i fulltext av avhandlingar och andra vetenskapliga publikationer utgivna av författare verksamma vid Göteborgs universitet. GUPEA innehåller även studentuppsatser.
Sök i GUPEA

 

 

 

 

Hittar du inte en publikation?

Om du inte hittar den publikation du söker kan du kontakta Göteborgs universitetsbibliotek. De kan hjälpa dig med informations- och litteraturfrågor.

Kontakt Göteborgs universitetsbibliotek

Doktorsavhandlingar vid Göteborgs universitet

I universitetsbibliotekets avhandlingsdatabas kan du hitta information om publicerade doktorsavhandlingar vid Göteborgs högskola/universitet från 1902 och framåt. Den innehåller också information om kommande disputationer.

Dissdatabasen –doktorsavhandlingar vid GU.

Sidansvarig: Eva Englund|Sidan uppdaterades: 2018-10-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?