Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Magasin

Alla dokument är i pdf-format, om inte annat anges, och öppnas i ett nytt fönster.


Humanisten - årsmagasin

Humanisten är ett magasin för alla som är intresserade av den verksamhet som sker vid Humanistiska fakulteten, Göteborgs universitet. Magasinet ger exempel på vad humaniora bidrar med och riktar sig till alla som redan har intresse för humanistisk kunskap, men också till dem som mest är nyfikna på vad fakulteten gör och vill veta mer.

Magasin, studentrekrytering

På Humanistiska fakulteten får du intressera dig för det du själv tycker är viktigt och kan sätta ihop din egen utbildning av fristående kurser eller välja att läsa ett utbildningsprogram. I broschyren Bli humanist möter du sju studenter som alla valt att leva och studera humaniora i Göteborg.

TIO om de viktiga frågorna (2014)

I magasinet TIO om de viktiga frågorna presenteras Humanistiska fakulteten genom tio intervjuer med studenter, alumner och forskare som alla startat sin bana hos oss.

Bli Humanist (2014)

Hur är livet som humanist och hur är det att bo och plugga i Göteborg? I broschyren Bli humanist träffar du några som börjat sin bana hos oss. En blivande språkkonsult, en författare, en latinist, en historiker, en genusvetare och en forskare.

Sidansvarig: Eva Englund|Sidan uppdaterades: 2017-03-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?