Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Alumnporträtt - inspireras av alumner

Som ett sätt att inspirera dig som är student idag presenterar vi några av de alumner som studerat hos oss. Alumnerna beskriver själva hur deras karriärväg sett ut efter examen fram till idag och några av dem bjuder också på tips på vägen. De senaste intervjuerna är hämtade från magasinet TIO om de viktiga frågorna (2014) där även studenter och forskare intervjuas om vilka frågor som är viktiga för dem.

Vägen mellan studier och arbete är oftast inte spikrak. Ofta är man inte klar över varken vad man vill eller kan arbeta med, redan under studietiden, men det är viktigt att redan tidigt fundera över vad man skulle vilja göra efter examen. Beroende på hur och vad man kombinerar för ämnen finns en oerhörd artrikedom bland de yrken där en humanist arbetar.

Notiser om alumner

Dela med dig av ditt drömjobb

Har du ett jobb som du trivs med, är stolt över och som du vill berätta mer om för dina gamla kursare och andra alumner - inte minst som inspiration till dagens studenter?

Vill du medverka?
Hör av dig till kommunikatören vid Humanistiska fakulteten (e-post)

Nostalgi för alumner

Jaha - jobbar hen där nu för tiden! Vad spännande...

Tanken med porträtten är också att du som är alumn ska få lite inspiration till att nätverka. Kanske har du tappat kontakten med Kalle/Lisa som du jobbade så bra med i grupp? Du kan söka efter alumner du känner i alumndatabasen.

 

 

 

 

 

 

Sidansvarig: Gunilla Johnander Parlenvi|Sidan uppdaterades: 2017-12-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?