Nyhetsbrev för alumner

Två till tre gånger per termin skickar vi ut ett e-nyhetsbrev med ett urval av föreläsningar, aktuell utbildningsinformation och annat som kan var av intresse för dig som tidigare studerat hos oss.

Du väljer själv om du vill ha nyhetsbrevet! Om du har läst vid flera fakulteter kan du få nyheter från de olika fakulteterna.

Får du inte våra nyhetsbrev? Du kan själv gå in alumndatabasen och kryssa i rutan att du önskar få det elektroniska nyhetsbrevet.

Vad vill du läsa om? Tipsa oss genom att skicka ett meddelande via kontaktformuläret.

Nyhetsbrev 2017

Arkiv nyhetsbrev