Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Vintergrammatik - fräscha upp din skolgrammatik inför terminsstarten

  [2017-12-11] Börjar du någon av våra grundkurser i språk till våren? Då är kanske en kort repetitionskurs i grammatik något för dig!

 • Nybörjarkurser i skolspråk hösten 2018

  [2017-11-27] För fem år sedan lades de förberedande kurserna i tyska, franska och spanska ner. Nästa höst kommer de att börja ges igen. - Alla andra större lärosäten i landet har den typen av kurser. Att vi inte har det innebär en stor konkurrensnackdel, särskilt som allt färre elever läser språk på gymnasiet, förklarar Mårten Ramnäs, universitetslektor i franska.

 • Studenter sökes för utgrävningar på Cypern

  [2017-11-08] Student intresserad av arkeologisk fälterfarenhet? Delta i en utgrävning på Cypern mellan 30 april - 1 juni 2018. Ansök senast den 31 december 2017.

 • Studenter ger ut manifest om humaniora och aktivism

  [2017-10-10] I antologin Manifest skriver 26 studenter om humaniora och aktivism kopplat till dagens politiska klimat. Boken rymmer texter om folkbibliotek, främlingar, feminism och förståelse - och så åtta helt tomma sidor.

Fler nyheter

Sidansvarig: Gunilla Johnander Parlenvi|Sidan uppdaterades: 2014-03-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?