Frågor ingen annan ställer

De kan vara stora eller små. Smala eller breda. Komplexa och ibland rentav obekväma. Det spelar ingen roll. Humanistiska fakulteten är platsen för de viktiga frågorna. Här får du chansen att intressera dig för det du tycker är viktigt. Ämnesområdena är många och valfriheten är stor.

I magasinet TIO om de viktiga frågorna (2014) presenteras Humanistiska fakulteten genom tio intervjuer med studenter, alumner och forskare som alla startat sin bana hos oss.

Du kan läsa studentintervjuerna var för sig på denna sidan. Eller läsa hela foldern TIO om de viktiga frågorna som bläddringsbar webbversion.

Se även

Sidansvarig: Gunilla Johnander Parlenvi|Sidan uppdaterades: 2014-02-27