Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Arrangemang för alumner

Utöver de olika öppna föreläsningar som alltid är öppna för såväl alumner som övrig allmän publik bjuder vi också emellanåt in våra alumner till särskilda tillställningar enbart för alumner eller för alumner och nuvarande studenter.

En förutsättning för att bli inbjuden till våra arrangemang är att du är registrerad som alumn i alumnnätverket och att du där kryssat i att du önskar få inbjudningar.

Arrangemang med alumner

Ofta är det också alumner som samverkar och på så vis bidrar med sina kompetenser från livet utanför akademin. Som alumn är du en ovärderlig resurs både för oss som arbetar med utbildning vid universitetet och för de studenter som läser hos oss just nu. Du är en viktig länk ut till näringslivet och vi vill gärna samverka med dig i olika sammanhang.

I alumndatabasen kan du också ange att du är intresserad av att samverka i olika former, till exempel ta emot praktikant.

Exempel på tidigare arrangemang

Arbetsmarknadsrelaterade aktiviteter - exempel

 

Kontaktinformation

Humanistiska fakulteten

Box 200, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Humanisten, Renströmsgatan 6

Telefon:
031-786 0000 (växel)

håll kontakten

Gå med eller uppdatera i alumnnätverket

 

Sidansvarig: Jessica Oscarsson|Sidan uppdaterades: 2019-07-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?