Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Samverka med oss

Du kan samverka med Humanistiska fakulteten på flera olika sätt. Några exempel kan vara:

Dela med dig av din kunskap och erfarenhet

Har du spetskompetens inom ett ämne, eller intressant arbetslivserfarenhet? Det är mycket uppskattat bland studenter när alumner kommer tillbaka och bjuder på sin kunskap. Flera av våra utbildningsprogram anordnar regelbundet den typen av föreläsningar för studenterna.

Anlita en student för ex-jobb/kandidatuppsats

Har din arbetsplats en frågeställning som ni inte själva hinner undersöka? Ta hjälp av våra duktiga studenter på grundnivå eller masternivå.

Rekrytera genom att erbjuda praktikplatser

Har din arbetsplats en frågeställning som ni inte själva hinner undersöka? Ta hjälp av våra duktiga studenter på grundnivå eller masternivå som gör praktik inom sin utbildning.

Kompetensutveckla dig

Bredda och/eller fördjupa din och dina kollegors kunskap genom att vidareutbilda dig inom Humanistiska fakulteten. Förutom öppna kurser och program i vårt ordinarie utbildningsutbud kan ditt företag också kontakta våra institutioner för skräddarsydda lösningar anpassade efter din organisations behov.

Donera

Du eller din organisation kan donera medel till exempelvis ett ämne eller en institution som ligger dig varmt om hjärtat.

 

Välkommen tillbaka!

Dina erfarenheter som alumn är viktiga. Håll kontakten med oss även efter studietiden.

Kontaktinformation

Humanistiska fakulteten

Box 200, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Humanisten, Renströmsgatan 6

Telefon:
031-786 0000 (växel)

Sidansvarig: Jessica Oscarsson|Sidan uppdaterades: 2018-01-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?