Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Masterprogram i logik, 120hp

Masterprogrammet i Logik, Logic, Master's Programme, är ett helt nytt internationellt och tvärvetenskapligt masterprogram i logik vid Göteborgs universitet. Här kan du som läst till exempel matematik, filosofi, lingvistik eller datavetenskap få nya verktyg för exempelvis kvalificerade jobb inom industrin.

Vår logikutbildning förbereder för en akademisk forskarkarriär, men kan också fungera som fördjupning och förstärkning av studenternas grundexamen inför kvalificerade jobb inom fält som webbteknologi eller artificiell intelligens.

Logic, Master’s Programme ges sedan av institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori vid Humanistiska fakulteten tillsammans med lärare och forskare från IT-fakulteten, Naturvetenskapliga fakulteten och Chalmers.

För mer information om programmet kontakta Fredrik Engström, tel: 031-786 6335, e-post: mil-info@gu.se

Programmet ges på engelska, se den engelska versionen av denna sida för fullständig information. Där finns även utbildningsplanen som pdf, på svenska.

Se även universitetets kurskatalog: Programme description

Sidansvarig: Jessica Oscarsson|Sidan uppdaterades: 2019-02-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?