Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vad händer med min ansökan?

Vad händer med din praktikplan

Senast i samband med urval 1, får du besked om din praktikplan är godkänd. Om praktikplanen har inkommit och blivit godkänd ändrar antagningsenheten din status till behörig, under förutsättning att du uppfyller de övriga kraven.

Vad händer med din anmälan

När det första antagningsbeskedet kommer från antagningsenheten ser du om du har blivit antagen eller reservplacerad. Du måste svara på det första antagningsbeskedet för att behåla din plats/reservplats!

I det andra och slutliga urvalet, tillsätts platserna utifrån hur de sökande har svarat på det första antagningsbeskedet.
Om du av någon anledning inte har skickat in praktikplanen i tid, och du vid kursstart uppfyller de övriga behörighetskraven, antas du i mån av plats.

antagning.se ser du vilka datum som gäller före respektive termin.

Information från oss

I samband med det slutliga urvalet kommer vi som är kursansvariga och studentexpeditionen att skicka ut information och kallelse till kursens introduktionsdag.
 

Sidansvarig: Caroline Tengroth|Sidan uppdaterades: 2019-09-26
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://hum.gu.se/utbildning/grundniva/praktik/kvalificerad-arbetspraktik---fristaende-kurs-30-hp/vad-hander-med-min-ansokan--/
Utskriftsdatum: 2020-01-29