Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Internationella språkprogrammet, japanska som huvudområde, 180 hp

Internationella språkprogrammet är en treårig utbildning på heltid som leder till en filosofie kandidatexamen med inriktning mot det språk som du väljer som huvudområde, dvs som språkval 1 (90 hp). Språkval 2 (30 hp) gör du senast inför termin fyra. I programmet får du mycket god färdighet och vetenskaplig kunskap i två språk. Du tränas i att bygga broar för språklig och kulturell interaktion och du blir på så vis väl förberedd för ett yrkesliv i ett internationellt, mångkulturellt och flerspråkigt sammanhang.

Behörighet och anmälan

Förkunskapskrav: Grundläggande behörighet och godkänd Japanska grundkurs 1, 15 hp (JP1101 eller motsvarande), Japanska grundkurs 2, 15 hp (JP1102 eller motsvarande) och Japanska fortsättningskurs I, 30 hp (JP1200 eller motsvarande). Om du väljer engelska som språkval 2 krävs Engelska B/6 och om du väljer franska, spanska eller tyska som språkval 2 krävs steg 3 i aktuellt språk. Om du väljer arabiska, kinesiska eller ryska som språkval 2 gäller grundläggande behörighet. Kontroll av behörighet till ditt andra språkval sker när du väljer språk 2 senast inför termin fyra. Om du inte har behörighet till engelska, franska, spanska eller tyska, måste du välja arabiska, kinesiska eller ryska som språk 2.

Urval:

Betyg (66 %) och högskoleprov (34 %)

Internationella språkprogrammet, japanska som huvudområde, 180 hp
Start Studietakt Anmälan
HT18 Dag, 100 % Öppnar 15 mar

Mer information om valt utbildningstillfälle

ANMÄLNINGSKOD: GU-19780
SISTA ANMÄLNINGSDAG: 2018-04-16
YTTERLIGARE ANMÄLNINGSINFORMATION: https://www.antagning.se/
ORT: Göteborg


Sidansvarig: Gunilla Johnander Parlenvi|Sidan uppdaterades: 2016-02-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?